Saturday, February 12, 2011

Βενζινάδικα

Φθηνά Βενζινάδικα
Online Εντοπισμός
Weblinks…..

Υπουργείο Οικονομίας – Παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων www.fuelprices.gr
Η ανάρτηση των τιμών ή/και των λοιπών στοιχείων των πρατηρίων υγρών καυσίμων στον διαδικτυακό τόπο (website) του Υπουργείου Οικονομίας αποσκοπεί μόνο στην πληρέστερη, καλύτερη και συνεχή ενημέρωση του καταναλωτή και στην συλλογή χρήσιμων στατιστικών στοιχείων. Η ανάρτηση αυτή δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση σύσταση, προτροπή ή μη προς τον καταναλωτή, εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομίας, για την επιλογή ή μη πρατηρίων υγρών καυσίμων. Αφορά καταναλωτές και πρατηριούχους.

Υπουργείο Ανάπτυξης - Τιμές πρατηρίων καυσίμων www.ypan.gr/flash_fuel/
Ανοίγετε την σελίδα επιλέγετε την επιθυμητή περιοχή που σας ενδιαφέρει και σας ανοίγει την εφαρμογή με την λίστα όλων των πρατήριων καυσίμων και τις αντίστοιχες τιμές τους στην περιοχή σας . μια χρήσιμη εφαρμογή από το υπουργείο ανάπτυξης  , χρησιμοποιήστε την !!! (Ισχύει για τα πρατήρια όλης της Ελλάδας)

Το gasprice δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2005 με κυριότερη αφορμή την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών. Ψάχνοντας για τη φθηνότερη  βενζίνη θα μπορούσαμε να έχουμε ένα κέρδος της τάξης των 200 € και άνω ετησίως και καλή γνώση της αγοράς καυσίμων στην περιοχή μας που θεωρώ τελικά ότι είναι πολύ σημαντικό. Φυσικά τίποτα από αυτό που βλέπεται δεν θα είχε αξία αν δεν υπήρχαν τα μέλη που δίνουν καθημερινά πνοή στο site. Στην αρχική του σελίδα υπάρχουν οι μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας , επιλέγετε την πόλη σας καθώς κ νομό που βρίσκεστε / θέλετε και σας εμφανίζει μια λίστα με τα πρατήρια καυσίμων καθώς και τις τιμές τους. Δυνατότητα να γίνετε μέλος να ενημερώνεστε συνεχώς

βρείτε στον χάρτη τα φθηνότερα βενζινάδικα της Αττικής . Απεικονίζονται όλα σε χάρτη απλά επιλέγετε την περιοχή σας (Αττική) καθώς και τον τύπο βενζίνης σας και σας τα εμφανίζει τα αποτελέσματα πάνω στο χάρτη. (μειονέκτημα ισχύει μόνο για την Αττική)


αφορα πρατήρια καυσίμων ΜΟΝΟ για την Αθήνα – επιλέγετε την περιοχή σας ανάλογα με το προάστιο που βρίσκεστε και δίνετε μια διεύθυνση και σας εμφανίζει τα πλησιέστερα πρατήρια στην διεύθυνση που δώσατε καθώς και τις τιμές τους. Υπάρχει και εδώ χρήση χάρτη. Πλεονέκτημα πιο λεπτομερή άποψη για τα πρατήρια της περιοχή σας – Μειονέκτημα δεν περικλύει άλλες περιοχές .

No comments:

Post a Comment